Spring naar content

Innoveren met Voogd

Bij Voogd & Voogd zijn we altijd bezig met het creëren van kansen en het verbeteren van wat er al is. Dat we al jaren beoordeeld worden als beste serviceprovider is niet voor niets, maar dat betekent ook dat we geen genoegen blijven nemen met wat ons op die positie heeft gebracht. Daarom vind je bij de IT-kant van ons bedrijf functies waarin je volop mee kunt werken aan nieuwe ontwikkelingen en innovatie. Ben je al enthousiast?

Tools

We bouwen iedere dag verder aan het VoordeelPakket, dat voorzien is van veel handige functionaliteiten voor onze adviseurs. Een razendsnelle pakketvergelijker waarmee zowel de adviseur als de klant goed geholpen is. Wat ons betreft zijn alle toekomstige ontwikkelingen gericht op dit IT-platform. Ons ideaalbeeld? Dat we alle standaard processen automatiseren, zodat een klant zo snel mogelijk geholpen kan worden. En er zijn nog genoeg mogelijkheden! We zijn benieuwd naar jouw visie hierop!

Welke wereld stap je binnen?

Het adviesplatform van de toekomst

We noemden het al even, het VoordeelPakket. Samen bouwen we aan een data gedreven platform met een moderne interface. Zo kunnen onze adviseurs ervoor zorgen dat hun klanten op een efficiënte en eenvoudige wijze altijd goed verzekerd zijn.

Apps of chatbots? Of iets totaal anders?

Wie zit er momenteel nog te wachten op nog een extra app? Chatbots zijn hot, maar heeft dat echt de toekomst? Hoe dan ook, wij zoeken en vinden een oplossing voor een passende interface tussen de adviseur en zijn klanten.

Wendbaarheid als filosofie

We werken in vijf permanente ontwikkelteams, elk met een eigen focus. Deze teams worden aangevuld door tijdelijke projectteams, met daarin een mix van ‘eigen’ mensen en ingehuurde mensen. Je hoeft dus niet gelijk in vaste dienst te komen. De basis ligt in een roadmap (IT kalender op hoofdlijnen), de teams bepalen zelf hoe zij invulling geven aan de items op die roadmap. En met elkaar vormt het één geheel!

Nieuwste (web)technieken

We maken gebruik van veel nieuwe (web)technieken, omdat we erin geloven dat we met de techniek onze doelen dichterbij kunnen brengen. Jij ook? Grijp dan je kans en laat het ons zien! Of misschien breng je wel een compleet nieuwe techniek mee!

Volledig CI/CD

We wilden continuous integration en deployment als uitgangspunt nemen. En daarom hebben we dat gedaan. Het technisch realiseren bleek complex, maar de Docker containers staan live en de build en release pipelines zijn geïntegreerd. Dat smaakt naar meer!

Optimaal gebruik van AI

Onze kracht zit mede in de uitgebreide data die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Ons best presterende verzekeringsproduct is via AI opgebouwd. Nu werken we aan systemen om ook de overige kernprocessen zelflerend en slimmer te maken. Een voorbeeld daarvan: fraudedetectie!

Waarom vinden wij het zo leuk?

Lef

Er is ruimte om te laten zien wat je in huis hebt, je verantwoordelijkheid te nemen en daarmee het verschil te maken. Lef tonen dus. Waar ga jij ons en jezelf mee verrassen?

Geen hiërarchie

Er zijn ultrakorte lijnen tussen teamleden, andere afdelingen en de directie. Dat voorkomt ruis en zorgt voor veel zelfsturend vermogen.

Plezier

Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden: doen waar je goed in bent, werken aan je passie en waarde toevoegen waar dat voor het bedrijf relevant is. We focussen op deze drie uitgangspunten, zodat je met plezier en voldoening kunt werken.

Leren van anderen

Willen we ergens beter in worden, dan bezoeken we simpelweg een partij die datgene heel goed kan. Soms zelfs met z’n allen. Zodat wij daar weer de beste elementen uit kunnen halen om onszelf te verbeteren.

Succes vieren

Als je innovatie centraal stelt is niet per definitie alles een succesverhaal. Falen kan en moet vooral ook mogen. Maar als er succes is, dan vieren we het!

Doelgericht

Bij elke roadmap die wordt opgesteld stellen we ons- zelf de vraag waarom we iets willen. Wat draagt dit bij aan ons bedrijf? Vervolgens bepalen we wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. Zo blijft er altijd focus.

API first

We laten je graag kennismaken met de filosofie achter onze architectuur. Het VoordeelPakket wordt namelijk gebouwd op het nieuwste .NET platform volgens de Domain Driven Design (DDD) ontwikkelmethodiek. Het platform is opgebouwd uit diverse (micro) services en domeinen die los van elkaar kunnen opereren. Door gebruik te maken van behavior- en test-driven-design creëren we volledig automatisch testbare software die via onze continues integration en deployment (CI/CD) straat continu kan worden bijgewerkt en uitgebreid. Alle software wordt API first ontwikkeld. We richten ons bij het ontwikkelen dus eerst op de API’s, waarna we er pas met onze eigen applicaties gebruik van maken.
Alle API’s zijn voorzien van voorbeelden in Swagger, zodat het ook mogelijk is om te experimenteren op onze sandbox omgeving.