Spring naar content

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in één van onze vacatures? Dan ontvangen we natuurlijk graag jouw sollicitatie! Hieronder vind je de totale sollicitatieprocedure, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Asset 31
V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 1

Op zoek naar iets nieuws!

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een nieuwe baan en bent uitgekomen bij een van onze vacatures. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk!

Asset 30

Solliciteren

We zijn benieuwd naar jou als persoon, naar je drijfveren en naar je kennis en ervaring. Wat maakt jou uniek? Hoe ga jij Voogd & Voogd nog een stap verder helpen? We lezen het graag in je sollicitatie!

V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 2
Asset 30
V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 3

Ontvangst sollicitatie

Nadat je hebt gesolliciteerd via de button bij jouw vacature komt je sollicitatie bij ons binnen. Spannend! We gaan kijken of we bij elkaar passen en laten je dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Asset 30

Telefonische intake

Om jou alvast wat beter te leren kennen neemt onze recruiter telefonisch contact met je op. In dit gesprek stellen we je een paar vragen waardoor we nog beter kunnen beoordelen of wij bij elkaar passen!

V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 4
Asset 30
V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 5

Gesprek

We ontmoeten je graag op een van onze kantoren om verder kennis te maken. Zo kun jij jouw kennis en ervaring met ons delen, vertellen wie jij bent en wat jouw drijfveren zijn om ons bedrijf en onze klanten verder te helpen. En natuurlijk kun je al je vragen aan ons stellen!

Asset 30

Meelopen

Op sommige afdelingen bestaat de mogelijkheid om als onderdeel van de sollicitatieprocedure een dagje mee te lopen. Zo kun jij kijken of het gevoel wat je hebt overeenkomt met de werkelijkheid en kennismaken met je eventuele nieuwe collega’s.

V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 6
Asset 30
V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 7

Aanbieding

Zijn we na alle gesprekken en na eventueel een dagje meelopen allebei enthousiast? Dan doen we je graag een aanbieding om bij ons in dienst te komen!

Asset 30

Screening

Om jou een arbeidsovereenkomst te kunnen bieden zijn wij vanuit de Wet op het financieel toezicht verplicht een screening uit te voeren. We doen een integriteitsonderzoek, checken referenties, vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en vragen je om de Eed/Belofte financiële sector af te leggen. Hiermee verklaar je dat je het klantbelang centraal stelt, belangen zorgvuldig afweegt en integer en vertrouwelijk omgaat met kennis.

V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 8
Asset 30
V&V_Werken bij platform_Icons_Stap 9

Je eerste werkdag!

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan! Als alle formaliteiten geregeld zijn kijken we ernaar uit om je te ontmoeten op je eerste werkdag. Kennismaken met je collega’s, het bedrijf en natuurlijk ook met je nieuwe functie.